Čimičuri omáčka Crafted for friends 120 g
Čimičuri omáčka je aktuálně jedním z gastronomických hitů. Vytvořili jsme ji ve spolupráci s renomovanými šéfkuchaři z restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Okouzlí vás jemnou kyselinkou z limetky a svěží chutí plnou koriandru. Ideální je ke grilování – zkuste ji na steak, rybu nebo k zelenině. A pokud chcete zažít něco nevšedního, připravte si těstoviny s originální chutí.
Kategorie: | Červený Jelen |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Složení: | Vegan |
Čimičuri omáčka Crafted for friends 120 g
Čimičuri omáčka je přesně tím, co vaše chuťové buňky potřebují. Spolupráce mezi Živinou a renomovanou restaurací Červený Jelen přinesla na svět tuto vynikající omáčku, která si poslední dobou získává srdce gastronomických nadšenců.
Recepturu vyladili šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.
Čimičuri omáčka vás okouzlí jemnou kyselinkou z limetky a svěží chutí plnou koriandru. Ideální je ke grilování – zkuste ji na steak, rybu nebo k zelenině. A pokud chcete zažít něco nevšedního, připravte si těstoviny s originální chutí.
A to není vše! Natočili jsme pro vás také videa, ve kterých vám ukážeme, jak využít Čimičuri omáčku v různých scénářích. Od jednoduchých receptů až po neokoukané kombinace.
Složení: Olej slunečnicový, směs čerstvých bylinek (17 %; petržel, koriandr, máta), olej olivový extra virgin, cibule červená, čerstvá limetková šťáva, česnek, chilli papričky (1,5 %), sůl jedlá, pepř černý, sušené chilli vločky (< 0,01 %).
Skladování: Skladujte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a po otevření spotřebujte do 7 dnů.
Trvanlivost: viz obal.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
1903 kJ / 462 kcal |
Tuky |
49 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
5,4 g |
Sacharidy |
4,2 g |
Z toho cukry |
1,3 g |
Bílkoviny |
1,0 g |
Sůl |
1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.