Čimičuri omáčka Crafted for friends 120 g
Čimičuri omáčka je aktuálně jedním z gastronomických hitů. Vytvořili jsme ji ve spolupráci s renomovanými šéfkuchaři z restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Okouzlí vás jemnou kyselinkou z limetky a svěží chutí plnou koriandru. Ideální je ke grilování – zkuste ji na steak, rybu nebo k zelenině. A pokud chcete zažít něco nevšedního, připravte si těstoviny s originální chutí.
Čimičuri omáčka je přesně tím, co vaše chuťové buňky potřebují. Spolupráce mezi Živinou a renomovanou restaurací Červený Jelen přinesla na svět tuto vynikající omáčku, která si poslední dobou získává srdce gastronomických nadšenců. Recepturu vyladili šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.
Čimičuri omáčka vás okouzlí jemnou kyselinkou z limetky a svěží chutí plnou koriandru. Ideální je ke grilování – zkuste ji na steak, rybu nebo k zelenině. A pokud chcete zažít něco nevšedního, připravte si těstoviny s originální chutí.
A to není vše! Natočili jsme pro vás také videa, ve kterých vám ukážeme, jak využít Čimičuri omáčku v různých scénářích. Od jednoduchých receptů až po neokoukané kombinace.
Omáčka. Pasterováno. Olej slunečnicový, směs čerstvých bylinek (17 %; petržel, koriandr, máta), olej olivový extra virgin, cibule červená, čerstvá limetková šťáva, česnek, chilli papričky (1,5 %), sůl jedlá, pepř černý, sušené chilli vločky (< 0,01 %).
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: viz obal.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1903 Kj / 462 Kcal
Tuky 49 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,4 g
Sacharidy 4,2 g
z toho cukry 1,3 g
Bílkoviny 1,0 g
Sůl 1,5 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Crafted for Friends |
---|---|
Složení: | Vegan |
Jak používat Čimičuri omáčku
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.