Máte chuť na českou klasiku? Vařte jako babička, ale rychleji!
Že se ty naše babičky občas nadřely, co? Vy už naštěstí nemusíte! Užijte si českou klasiku bez ...
Že se ty naše babičky občas nadřely, co? Vy už naštěstí nemusíte! Užijte si českou klasiku bez ...
Po svátcích touží většina z nás po něčem lehčím. Ruku v ruce s tím jdou často i předsevzetí jak...
Fermentované potraviny jsou pro naše zdraví prospěšné hned z několika důvodů. Patří sem například ki...
Nevíte, co připravit svým dětem k jídlu do školních lavic? Připravili jsme pro vás tipy na zdravé sv...
Vánoce se blíží, z reproduktorů už zase zní Mariah Carey a otázka „Co komu nadělím?“ začíná být až p...
Vše, co musíte vědět o kimchi Nahlédněte do tajemství výroby tohoto korejského super jídla, jeho př...
Léto je čas na lehké a osvěžující pokrmy. Připravili jsme pro vás tři jednoduché recepty na dipy, kt...
Vše, co musíte vědět o kombuche Kombucha – to je slovo, které se v Česku skloňuje stále častě...
Tato soutěž je organizována společností Farma Živina s.r.o. (dále jen "Pořadatel") a probíhá výhradn...
Na grilovačku jsme si pozvali šéfkuchaře Marka Fichtnera, který vám dá žhavé tipy na ten nejlepší bu...