Vánoční dárky ještě nikdy nechutnaly lépe

Nesem vám živiny, poslouchejte; z české krajiny, pozor dejte! Ho ho ho. 

Vánoce s sebou obvykle nesou spoustu rozhodování, co komu koupit. Abychom vám to usnadnili, připravili jsme si pro vás v Přerově dárkové balení a poukazy, se kterými máte Vánoce raz dva vyřešené. Vhodný dárek najdete na Živině opravdu pro všechny – u nás nejdete jedlé dárky pro muže, ženy i děti.

 

1. Dárkový poukaz Živina

darek-od-ziviny-003b (1)

Chcete nechat výběr na obdarovaném? Vsaďte na náš dárkový poukaz v hodnotě od 500 do 2000 korun. Můžete jej mít obratem v emailu nebo vám zašleme papírový v dárkové obálce na vaší adresu. Voucher určitě potěší prarodiče, rodiče, přátele i partnery. Platí až do 30. 6. 2023 na kompletní nabídku produktů na www.zivina.cz včetně dopravy.

 

2. Dárková taška s věnováním

2022-11-kampan-1-viz (1)

Co by to bylo za dárek bez věnování? Naše dárková taška rozhodně neudělá pod stromečkem ostudu a dobroty uvnitř zůstanou díky ní překvapením až do posledního momentu. Dárkovou tašku je ideální zkombinovat s jednotlivými produkty dle vašeho výběru. A že se toho do ní vejde dost, tomu věřte! Tady je víc než pár našich tipů na Živina balíčky, které se do tašky pohodlně vejdou.

Pro kuchaře:

Pro pevné zdraví:

Pro mlsouny a ty nejmenší:

Pro gurmány:

Kdo má rád ostré

 

3. Dárkové balení

Ale proč si to komplikovat, že? Tady máte to nejlepší od Živiny v jednom dárkovém baleníTak šťastné a veselé!

darek-od-ziviny-002 (1)