Balíček na vaření - Pad Thai nudle do 10 minut
Balíček bezlepkových rýžových nudlí (400g) a Pad Thai omáčky (370g) pro 6 porcí autentických Pad Thai nudlí.
- Pad Thai omáčka je čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany
- Vyrobená pouze z čerstvých surovin v Přerově
- Příprava Pad Thai nudlí nezabere víc jak 15 minut
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu
- Video recept najdete níže na stránce
Autentická Pad Thai omáčka z čerstvých a kvalitních surovin, kterou jsme uvařili v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Na thajské nudle Pad Thai nedáme dopustit. S naší omáčkou si teď i vy doma snadno a rychle připravíte autentický Pad Thai se sladkokyselou chutí tamarindu.
Kategorie: | Asijské omáčky a kari pasty |
---|---|
Složení: | Vegan |
Balíček na vaření - Pad Thai nudle
Základem každého Pad Thai jsou rýžové nudle restované technikou stir-fry na wok pánvi s vajíčkem, tofu či jiným proteinem a dalšími přísadami dle vaší chuti. Tato Pad Thai omáčka vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření.
Výživové údaje na 100 ml výrobku:
Složení: Tamarindová omáčka (pitná voda, tamarind (18 %), palmový cukr, jedlá sůl, paprika sladká mletá), sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), třtinový cukr, česnek. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničče při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Energetická hodnota |
652 Kj / 156 Kcal |
Tuky |
0,09 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0,02 g |
Sacharidy |
33 g |
Z toho cukry |
30 g |
Bílkoviny |
3,3 g |
Sůl |
6 g |
Mistrem asijské kuchyně: Pad Thai nudle ŽIVINA do 15 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.