Kilo a půl Kimchi Nepálivé
Udělejte si zásoby našeho 100% veganského Kimchi – svěžího, křupavého korejského zelného salátu plného probiotik, který pomalu kvasí do krásy. Protože na jeho nepálivé verzi si s vámi rády pochutnají i vaše děti, pořiďte si zvýhodněný balíček, ve kterém najdete hned 3 sklenice po 500 g Kimchi Nepálivé. Ušetříte nějakou tu korunu navíc a hlavně získáte jistotu, že vám doma tahle zázračná nízkokalorická nálož vitamínů a minerálů nezmizí hned během prvního dne.
Jak funguje předplatné na Kimchi?
Úhrady za předplatné se automaticky strhávají z vaší platební karty na začátku každého období (30 nebo 60 dní dle vámi zvolené variatny). Platby se provádějí prostřednictvím vašeho účtu na stránce www.zivina.cz.
- Dodací adresu můžete změnit kdykoliv během období, za které platíte, pomocí svého účtu na e-shopu.
- Předplatné můžete kdykoli zrušit před koncem stávajícího fakturačního období. Uděláte to přes svůj účet. Jakmile předplatné zrušíte, přestaneme vám posílat další zboží.
- Peníze za již zaplacené předplatné nevracíme.
- Předplatné se řídí i dalšími pravidly, která najdete v obchodních podmínkách.
Svěží, křupavý a tak akorát štiplavý salát vycházející z korejské receptury, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan. Na Živině ho najdete ve variantě Klasik, Fenykl, Pálivé pro milovníky ostrosti a Kimchi Nepálivé, které jedí i naše děti.
Složení: Pekingské zelí, červené zelí, červená ředkev, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci), himálajská sůl, rýžový škrob.
Skladování: 2-6 °C
Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.
Výživové údaje na 100 g:
Energie | 96 kJ / 23 kcal |
Tuhy | < 0,2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,0 g |
Z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny |
1,4 g |
Vláknina |
3,1 g |
Sůl |
1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nepálivé kimchi |
---|---|
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.