Ocet Vavřín & Česnek, 500 ml

Pár kapek našeho Octa Vavřín & Česnek dodá vašemu jídlu grády i rovnováhu. Přidali jsme do něj česnek, bobkový list a nové koření. Hodí se hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů.

Skladem
79 Kč 68,70 Kč bez DPH
Kategorie: Produkty
Hmotnost: 0.5 kg
JV5 7929 EDIT
Novinka

Pár kapek octa udělá spoustu parády

Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná.

Naším esem v rukávu je v kuchyni ocet, který dodá jídlu grády i rovnováhu. Díky octu nám jídlo připadá svěží, lehké a zároveň vyvážené.

 

Naše nové bylinkové octy

Naše ochucené bylinkové octy se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování čerstvých salátů, polévek, omáček, marinád na zeleninu nebo maso, dipů a majonéz.

U nás v Přerově jsme do nich přidali bylinky, koření nebo třeba zázvor a nechali je vhodnou dobu odležet. Vznikly tak čtyři aromatické bylinkové octy s jedinečnou chutí daných přísad.

  • Ocet Vavřín & Česnek s výtažky česneku, bobkového listu a nového koření je výsledkem macerování bez tepelného zahřátí čerstvých surovin v jablečném a lihovém octu s 6% kyselostí.
  • Základem je rychle fermentovaný a následně filtrovaný ocet bez pasterizace.
  • Samotný jablečný ocet má blahodárné účinky na lidské zdraví. Jako zásaditá surovina pročišťuje organismus, podporuje střevní mikroflóru a napomáhá trávení.

Složení: Ocet kvasný jablečný 6%, ocet kvasný lihový 6%, česnek, bobkový list, nové koření. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: Trvanlivost není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota 

84 Kj/19 Kcal

Tuky

< 0,5 g

Z toho nasycené mastné kyseliny   

< 0,1 g

Sacharidy 

< 0,5 g

Z toho cukry  

< 0,5 g

Bílkoviny

< 0,5 g

Sůl 

< 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení