Jáhly jemné 500 g
Jáhly jsou vyráběny loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Používají se vařené např. k přípravě jáhelníku (na sladko i na slano), jahelné kaše a jahelných škubánků.
Jáhly jemné 500 g
Obsahují minerální látky (draslík, hořčík, fosfor, md, zinek, železo), vlákninu a vitamíny skupiny B.
BIO produkt: CZ-BIO-001 Zemědělská produkce EU
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo sluneční záření.
Návod k použití: Propláchnuté a spařené jáhly vaříme na mírném ohni pod pokličkou se špetkou soli v poměru s vodou 1:3 cca 40min. Vařené či dušené jáhly se také používají jako příloha obdobně jako rýže.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota |
1582 Kj/ 378 kcal |
Tuky |
4,2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0,7 g |
Sacharidy |
64,3 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
11 g |
Vláknina |
8,5 g |
Sůl |
0,012 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže a luštěniny |
---|---|
Hmotnost: | 500 kg |
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.