Společně za lepším jídlem - příběh The Real Meat Society

Ve světě udržitelného a etického stravování vyniká příběh Míši a Paula Dayových jako zářivý příklad vášně, oddanosti a inovace. Společně se vydali na cestu, jak změnit způsob, jakým přistupujeme k potravinám, a to prostřednictvím jednoho lahodného pokrmu za druhým. Ale kdo jsou Míša a Paul a jaký je jejich cíl? Podívejme se na jejich příběh a prozkoumejme jejich jedinečný pohled na potravinový průmysl.

IMG_7890

Doktorka práv proměněná v ekologickou bojovnici

Míša Day, kvalifikovaná doktorka práv, našla své pravé povolání úplně jinde - v oblasti ekologie, udržitelnosti potravin a cirkulární bio-ekonomiky. Pro ni je otázka toho, co jíme a jak se to vyrábí, zásadní. Je to otázka, která má hluboké dopady na naše životní prostředí a naši budoucnost.

Věří, že porozumění dopadu výroby potravin, jak rostlinné, tak živočišné, na naše životní prostředí je klíčové. A právě tato víra vedla ji a jejího manžela Paula k založení společnosti The Real Meat Society (TRMS).

The Real Meat Society - Rodinný podnik s vizí

TRMS, založila Míša a její britský manžel Paul. Hlavní odběratelé jsou lidé, kteří si zakládají na čistém mase, na nejlepší bio kvalitě, zajímá je, kde zvířata žila, ze byla na pastvě a že měla krásný život. Hodně u nás nakupují sportovci, lidi v rekonvalescenci. Lidé, kteří chtějí vědět odkud zvíře pochází a ti, kteří nechtějí jíst maso ze zvířat vystavených pesticidům, antibiotikům apod. Rodiny s malými dětmi a plno senioru, kterým naše výrobky připomínají jejich dětství. Podobné publikum pak máme mezi klienty Rohlíku, kde jsme byli jako první farmářsky obchod u jejich založení.

To, co začalo jako závazek k hledání kvalitního masa pro restaurace Paula, se brzy vyvinulo ve směr udržitelných a organických postupů. Začalo to  jako práce pro jednoho manžela, postupně rostlo do rodinného podniku s velkou vizi.

TRMS a Živina - Společná cesta ke zdravým potravinám

Míša a Paul Day jsou nejen majiteli TRMS, ale také spřízněnou duší Živiny. Sdílíme stejnou vášeň pro udržitelnou a zdravou stravu. A právě díky tomuto spojení můžete nyní vidět v TRMS nabídku Živiny - kimchi, kečupy, hořčice a 4 omáčky Crafted for Friends, které perfektně doplňují kvalitu nejen masa.

Pokud hledáte nejen kvalitní maso, ale i skvělé doplňky k němu, zastavte se na provozovnu v ulici Náplavní 2011/5, Praha a objevte svět potravin, který zdůrazňuje zdraví, udržitelnost a chuť. Navíc, na místě si můžete dát třeba burger v sendviči. Přímo od Paula, který dříve pracoval v michelinských restauracích a založil například restaurace Sansho nebo Maso a kobliha.

IMG_7895

Crafted for Friends - Společný projekt pro lepší stravování

Spojili jsme se v projektu Crafted for Friends,  aliance tvůrců a prodejců skvělých craftových produktů a značek. Společně tak vyprávíme příběh, hledáme nové produkty a inovativní způsoby, jak učinit stravování zdravějším, udržitelnějším a chutnějším.

Takže, pokud se také zajímáte o kvalitní potraviny, chuť a zdraví planety, nezapomeňte navštívit TRMS a Živinu. Sledujte i projekt Crafted for Friends, protože společně tvoříme budoucnost stravování. 

IMG_6194