Paprikový dip z vlašských ořechů, šlehaný, na chléb i k zelenině 200 g
Poctivý paprikový dip s vlašskými ořechy. Spolu s nachos je ideálním společníkem k večernímu sledování filmů. Pro zdravější variantu zvolte jakoukoliv čerstvou nebo grilovanou zeleninu. Díky své výborné nutriční hodnotě obohatí každé sousto o potřebné omega-3 mastné kyseliny a spoustu bílkovin. Jde o další skvělou novinku od Živiny ve spolupráci s Crafted for Friends.
Paprikový dip vlašské ořechy Crafted for friends 200 g
Paprikový dip vlašské ořechy Crafted for Friends je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – executive chefem Markem Fichtnerem a spolumajitelem Patrikem Jarošem.
Výtečná chuť a výborné nutriční hodnoty obohatí každé vaše občerstvení o potřebné omega-3 mastné kyseliny a spoustu bílkovin. Hodí se k třeba nachos a jakékoliv zelenině. Vaší kreativitě se ale meze nekladou.
Tento dip kombinuje výraznou chuť papriky s vlašskými ořechy, čímž vytváří jedinečný chuťový zážitek. Mňam! Také ho lze podávat za studena i za tepla.
SLOŽENÍ: Rostlinná pomazánka ze zeleniny a ořechů. Pasterováno. Řepkový olej, ořechy vlašské 19 %, Paprikový protlak 18 % (červená paprika, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčata celá loupaná (celá loupaná rajčata 60 %, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčatový protlak (zahuštěný rajčatový protlak, pitná voda), jablečný ocet, sůl, paprikové floky, česnek. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, soji a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Trvanlivost: Min. trvanlivost 3 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
2299 kJ / 558 kcal |
Tuky |
57 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
4,3 g |
Sacharidy |
5,9 g |
Z toho cukry |
4,4 g |
Bílkoviny |
4,2 g |
Sůl |
2,0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dipy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.