Vločky jsou kvalitním zdrojem energie a živin. Zaženou hlad na dlouhou...
Shiitake je exotická masitá houba, která je známá svou lahodnou chutí a...
Červená čočka pochází z Turecka, dnes je ale rozšířená po celé Asii i...
Pohanka je dietní obilovina, která je velmi prospěšná našemu organismu a...
Kuskus je drobná, granulovitá obilovina, která je vyrobená z pšenice,...
Fazole černá ledvina je odrůda fazolí, která je oblíbená pro svou...
Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami...
Polenta, to je kukuřičná kaše v italském podání. Je jednou ze...
Bulgur se získává z tvrdých odrůd pšenice, kdy se její zrna namáčí a...
Cizrna patří mezi nejkvalitnější luštěniny vhodné pro lidskou výživu. Je...
Quinoa, přezdívaná "superpotravina", je drobné zrno pocházející z Jižní...
Je to plochá ledvinovitá fazole s jemnou chutí. Díky této chuti jsou...
Jáhly jsou vyráběny loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru...