Přírodní probiotika: 5 potravin, kde je najdete
Naše střeva jsou domovem bilionů mikroorganismů, které ovlivňují zdraví celého těla. Vědci mluví o s...
Naše střeva jsou domovem bilionů mikroorganismů, které ovlivňují zdraví celého těla. Vědci mluví o s...
Špekáčky, buřty, vuřty, nebo jak jim kdo říká – to je fenomén českých ohnišť, stálice vzpomínek na d...
Připravili jsme pro vás ty nejlepší tipy na grilování – od výběru masa, přes nejlepší marinády až po...
Jednou v létě jsme seděli nad bedýnkou plnou jablek a přemýšleli, v jakých různých podobách může mít...
Kombucha – to je slovo, které se v Česku skloňuje stále častěji. Možná jste ji už ochutnali, možná j...
Kombucha obsahuje bohatou směs bioaktivních látek – antioxidantů, organických kyselin a probiotickýc...
Obzvláště během horkých letních dní máte většinou chuť spíš na nějaké lehké jídlo či salát, než těžk...
Nahlédněte do tajemství výroby tohoto korejského super jídla, jeho přínosů pro vaše zdraví a zj...
Jak poznáte, že jaro je opravdu tady? Kromě prvních sněženek a alergiků kýchajících v hromadné ...
Fermentované potraviny zažívají zasloužený boom. Ale co to vlastně je? A má smysl je zařadit do každ...