Sójová omáčka přírodně fermentovaná pro autentickou japonskou kuchyni 500 ml

Přírodně fermentovaná

Autenticky japonská

Umami chuť
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí. Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.
- Japonská přírodně fermentovaná sójová omáčka
- Intenzivní aroma a bohatá umami chuť
- Perfektní pro pestré použití v kuchyni
- Bez glutamátu a konzervantů

Přírodně fermentovanou sójovku od Živiny používám denně. Lepší poměr kvality a ceny na českém trhu nenajdete.
Chili Ta
Kreativní kuchařka
Moje hodnocení
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu.
Pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě a po otevření spotřebujte do 90 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 279 Kj / 66 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 2,1 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 9,1 g
Sůl 17,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sójovka |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: | Vegan |
Jarní závitky s naší vynikající japonskou Sójovkou
Sójovka nad zlato!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.