Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml

Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí. 
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.

 

Skladem
169 Kč 146,96 Kč bez DPH
Kategorie: Sójové omáčky
Hmotnost: 0.6 kg
Složení: Vegan
sójová omáčka k dochucení pokrmů. Omáčka na rýži, maso, ryby, tofu. Dochutí asijská i jiná jídla.
Novinka Tip

Jak používat Sójovku v kuchyni?

 

Jarní závitky se Sójovkou

 

SloženíPitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn při fermentaci) jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. Výrobce: Kikkoman.

SkladováníSkladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 1 roku.

Země původu: Nizozemsko.

Výživové údaje na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota 

279 Kj / 66 Kcal

Tuky

0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

 0 g

Sacharidy 

2,1 g

Z toho cukry  

0 g

Bílkoviny

9,1 g

Sůl 

17,1 g

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
T Avatar autora | 31.3.2023
Spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu