Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí.
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.
Kategorie: | Sójové omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Složení: | Vegan |
Jak používat Sójovku v kuchyni?
Jarní závitky se Sójovkou
Složení: Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn při fermentaci) jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. Výrobce: Kikkoman.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 1 roku.
Země původu: Nizozemsko.
Výživové údaje na 100 ml výrobku:
Energetická hodnota |
279 Kj / 66 Kcal |
Tuky |
0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
2,1 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
9,1 g |
Sůl |
17,1 g |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
T
Táňa
Spokojená.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.