
Ultrazpracované potraviny: proč je dobré číst etikety
V dnešní uspěchané době saháme po jídle, které zrovna máme po ruce a ideálně dlouho vydrží. Ultrazpr...
V dnešní uspěchané době saháme po jídle, které zrovna máme po ruce a ideálně dlouho vydrží. Ultrazpr...
Pokud je někde gastro policie obzvlášť přísná, je to v Itálii. Pojďme se podívat na 10 gas...
Když se řekne italská kuchyně, většina z nás si automaticky představí hory špaget, denní dávku pizzy...
Co je shiitake? Houževnatec jedlý, známý jako shiitake, je voňavá houba s původem ve východní Asii,...
Kombucha je osvěžující fermentovaný nápoj s lehce nakyslou chutí a jemným perlením. Spousta lidí si ...
Asijská kuchyně má u nás pevné místo. Najdete ji v bistrech, ve fit jídelníčcích a snadno si ji přip...
Mezi zdravými nápoji je kombucha královna. Lahodná, probiotická a osvěžující. Ale málokdo ví, že při...
Pokud jako my také nežijete v Itálii a nemáte čas na pěstování vlastních slaďoučkých rajčat na ...
Celý svět ji miluje, většina lidí ji zná jako špagety s mletým masem. Jen Italové se při tom potichu...
Všichni víme, jak chutná sladké, slané, kyselé a hořké. Ale víte, že existuje ještě jedna chuť, kter...