Miang dresink 150 g
Autentický Miang dresink z čerstvých surovin, který vznikl ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Chuťově výrazná zálivka na salát v thajském stylu. Stačí 1 plná lžíce na jednu porci salátu.
Každý si už někdy doma asi připravil salát, který byl tak trochu nuda. Nic se nevyrovná asijskému salátu s Miang dresinkem, který je natřískaný chutěmi: je pestrý, sladkokyselý a lehce pikantní.
Tento hustý Miang dresink je připraven pouze z čerstvých surovin. Najdete v něm třeba tamarindové pyré, červené chilli papričky, čerstvou citrónovou trávu, limetkové listy či galangal kořen. Zdravé a chuťově výrazné suroviny na jednom místě.
Miang dresink 150 g
Vznikl ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
Se Štěpánem jsme natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Zkuste třeba tento recept na Citrusový miang salát, což je naprosto nevšední záležitost, kde použijete většinou to, co nikdo jiný.
Miang dresink je čistě rostlinného původu a je tedy vhodný i pro vegany.
Složení: Pitná voda, palmový cukr, cibule červená, zázvor, tamarindová omáčka (pitná voda, tamarind (18 %), palmový cukr, jedlá sůl, paprika sladká mletá), citrónová tráva čerstvá, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), chilli papričky (1,4 %), limetkový list, galangal kořen. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 4 dnů.
Min. trvanlivost: min. 1 rok
Výživové údaje na 100 ml výrobku:
Energetická hodnota |
480 Kj / 113 Kcal |
Tuky |
0,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
27 g |
Z toho cukry |
23 g |
Bílkoviny |
0,8 g |
Sůl |
0,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciální dresingy |
---|---|
Složení: | Vegan |
Citrusový miang salát do 10 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.