Kimchi Nepálivé 300 g

Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sojovku Kikkoman. Na tomto Kimchi si pochutnají i děti a všichni ti, co nemají rádi příliš pikantní pokrmy.

 

Skladem
129 Kč 112,17 Kč bez DPH
Kategorie: Nepálivé kimchi
Hmotnost: 0.3 kg
Složení: Vegan
Kimchi Nepálivé Živina je chuťově vyladěná fermentovaná zelenina plná probiotik, vitamínů a vlákniny. Vyrobeno v ČR a 100% vegan.
Tip

Korejský zázrak, co kvasí do krásy

 

Naše kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a jemná pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.

 

Kimchi si díky svým vědecky prokázaným účinkům na lidské zdraví zasloužilo zařazení světově uznávaným časopisem Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky.

 

S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.

 

Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.

 

Složení: pekingské zelí, červené zelí, červená ředkev, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci), himálajská sůl, rýžový škrob

 

Skladování: 2-6 °C

Minimální trvanlivost: min. 4 měsíce

 

Nutriční hodnoty na 100 g

Energie 107 kJ / 26 kcal
Tuhy < 0,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,2 g
Z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny

1,6 g

Vláknina

3,1 g

Sůl

1,2 g

 

 

 

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
I Avatar autora | 9.1.2023
Ano,jsem,jen pořád nevím,proč je vaše Kimchi červené a od jiných firem ne? Děkuji
M Avatar autora Markéta (Administrátor) 11.2.2023
Dobrý den, je to kvůli fialové mrkvi, kterou používáme namísto oranžové. Fialová má ještě více antioxidantů a krásně kimchi přírodně zabarví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu