BIO jáhly jemné 500 g
Jáhly jsou vyráběny loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Používají se vařené např. k přípravě jáhelníku (na sladko i na slano), jahelné kaše a jahelných škubánků.
Jáhly jemné 500 g
Obsahují minerální látky (draslík, hořčík, fosfor, md, zinek, železo), vlákninu a vitamíny skupiny B. 
BIO produkt: CZ-BIO-001 Zemědělská produkce mimo EU
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo sluneční záření.
Návod k použití: Propláchnuté a spařené jáhly vaříme na mírném ohni pod pokličkou se špetkou soli v poměru s vodou 1:3 cca 40min. Vařené či dušené jáhly se také používají jako příloha obdobně jako rýže.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
| Energetická hodnota | 1582 Kj/ 378 kcal | 
| Tuky | 4,2 g | 
| Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g | 
| Sacharidy | 64,3 g | 
| Z toho cukry | 0 g | 
| Bílkoviny | 11 g | 
| Vláknina | 8,5 g | 
| Sůl | 0,012 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Obiloviny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 500 kg | 
| EAN: | 8595562611235 | 
| Složení: | Vegan | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            