BIO hrách zelený půlený 500 g
Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami poskytuje bílkoviny vysoké kvality. Při jedení hrachu tedy očekáváme přísun velkého množství béček a enzymu protézy, která brání formování rakoviny na buněčné úrovni a tím působí preventivně proti rakovině.
Hrách zelený půlený BIO 500 g
Hrách je významným zdrojem provitaminu karotenu a má vysoký obsah minerálních látek, zvláště fosforu a draslíku, ale i vápníku a hořčíku. Stejně jako jiné luštěniny je hrách bohatým zdrojem molybdenu.
BIO produkt: CZ-BIO-001 Zemědělská produkce mimo EU
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo sluneční záření.
Návod k použití: Hrách namočíme přes noc. Ráno vodu slijeme, přidáme čerstvou, přivedeme k varu. V tlakovém hrnci vaříme 60 minut / v klasickém až 2 hodiny. Po otevření hrnce ještě krátce povaříme se lžičkou soli pro lepší stravitelnost a chuť.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
| Energetická hodnota | 1478 Kj/ 352 Kcal | 
| Tuky | 1,2 g | 
| Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,16 g | 
| Sacharidy | 38,2 g | 
| Z toho cukry | 8 g | 
| Bílkoviny | 23,8 g | 
| Vláknina | 25,5 g | 
| Sůl | 0,015 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rýže a luštěniny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg | 
| EAN: | 8595562612263 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            