BIO bulgur celozrnný 400 g
Bulgur se získává z tvrdých odrůd pšenice, kdy se její zrna namáčí a napařováním se zbaví otrub. Po vysušení se podrtí na menší kousky. Namáčením a vařením dochází ke vzniku enzymů a částečné přeměně škrobů na jednoduché cukry. Díky tomu je také příprava bulguru velice snadná.
Bulgur celozrnný 400 g
Obsahuje vitamín A, fosfor, železo, hořčík a vlákninu.
BIO produkt: CZ-BIO-001 Zemědělská produkce EU
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo sluneční záření.
Návod k použití: Propláchnout a v poměru 1:2 s vodou a vařit na mírném ohni 15 - 20 min. Bulgur se obzvláště hodí do nejrůznějších rizot (místo rýže), studených salátů, je možné jej využít do nádivek, jako zavářku do polévky, pro přípravy salátů a kaší.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
| Energetická hodnota | 1474 Kj/ 349 Kcal | 
| Tuky | 1,8 g | 
| Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g | 
| Sacharidy | 65 g | 
| Z toho cukry | 2,4 g | 
| Bílkoviny | 11,9 g | 
| Vláknina | 12,5 g | 
| Sůl | 0,017 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rýže a luštěniny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 400 kg | 
| EAN: | 8595562611228 | 
| Složení: | Vegan | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            