Lahodná sezamová pasta bohatá na bílkoviny, zdravé tuky a vlákninu. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky a je považována za jeden z nejlepších zdrojů vápníku. Dokáže nahradit máslo a hodí se k dochucení téměř všech pokrmů, kterým dodá úžasně krémovou konzistenci a jemnou příchuť pečeného sezamu. Pořídit si ji aktuálně můžete v balení 210 g, 330 g nebo 530 g.

Varianta:
Dostupnost Na dotaz Skladem Zvolte variantu
Kód: 191210 191530 Zvolte variantu
99 Kč 189 Kč od 99 Kč 88,39 Kč bez DPH 168,75 Kč bez DPH od 88,39 Kč bez DPH 47,14 Kč / 100 g 35,66 Kč / 100 g
Lokální výroba
Lokální
výroba
Doprava nad 1490,- zdarma
Doprava nad 1490,- zdarma
Bonusový program
Bonusový
program
Chuť na prvním místě
Chuť na prvním místě

Tahini

Naše Tahini pasta má jemnou chuť pečeného sezamu. Dokáže nahradit třeba máslo, hodí se do pomazánek, jako sytý dresink do zeleninových salátů i do dezertů.

Tahini září i svými výbornými nutričními vlastnostmi. Díky obsahu nenasycených tuků a hodnotných bílkovin je vhodná i při hubnutí. Je také označována za jeden z nejlepších zdrojů vápníku.

 

Složení: Drcená sezamová semínka (100 %).

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě a po otevření spotřebujte do 90 dnů.

Min. trvanlivost: min. 1 rok

  

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

2273 Kj / 637 Kcal

Tuky

60 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

9,5 g

Sacharidy 

3,6 g

Z toho cukry  

1,4 g

Bílkoviny

25 g

Sůl 

0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Tahini a Tahinády
Složení: Vegan
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
A Avatar autora | 1.2.2024
Také toto tahini považuju za nejlepší, co jsem kdy měla. Dávám si ho ráno na vločkové snídaně a hodně rychle mizí...
5
M Avatar autora | 30.9.2022
tohle je nejlepší. tahini. pod. sluncem!
ZK Avatar autora Za Živinu Markéta Kudera (Administrátor) 23.11.2022
Marie, velmi děkujeme, musíme přiznat, že nejste první, kdo to tvrdí. A ten hummus z něj, no mňam!
5
JM Avatar autora | 5.1.2022
Vynikající tahini. Od teď si děláme hummusy jen z něj!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: