Salsa dip mexická rajčatová omáčka k nachos a do tortilly,bez přidaného cukru 220 g
Salsa dip bez přidaného cukru je hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři.
Salsa Dip bez přidaného cukru 220 g
Složení: Rajčatová omáčka, studená neemulgovaná. Pasterovaná. Složení: Drcená rajčata (73 %; rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), paprika mix, cibule žlutá, sůl jedlá, ocet kvasný lihový, česnek, paprika mletá sladká
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Min. trvanlivost: min. 1 rok
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota | 147 Kj / 34 Kcal | 
| Tuky | 0,2 g | 
| Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | 
| Sacharidy | 5,8 g | 
| Z toho cukry | 4,4 g | 
| Bílkoviny | 1,5 g | 
| Sůl | 1,9 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rajčatové salsy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg | 
| EAN: | 0769503441030 | 
| Složení: | Vegan | 
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    