Hutný shiitake ramen s kimchi

Zeleninový vývar, shiitake pesto a další lahodné ingredience společně vytvoří bohatý a vyvážený ramen. Pojďme se pustit do přípravy!

rámen_1

Ingredience pro 4 osoby:

rámen1

Postup:

  1. Nakrájejte zeleninu (mrkev, cibule, celer, petržel, česnek,...) na vývar.
  2. Zalijte 2 litry vody a nechte vařit, dokud zelenina nezměkne.
  3. Přeceďte vývar a vmíchejte do 2 litrů vývaru dvě balení Shiitake pesta a 100 ml Sójovky.
  4. Vařte ramen nebo soba nudle do měkka (7-10 minut) a zchlaďte, aby se neslepily.
  5. Nakrájejte tofu na plátky a nechejte ho marinovat v sójovce. Následně ho osmažte dozlatova.
  6. Pak Choi spařte horkou vodou a nechte odkapat.
  7. V misce připravte porci nudlí. Kolem nich rozprostřete osmažené Tofu, Kimchi, limetku a Pak Choi.
  8. Zalijte horkým zeleninovým vývarem.
  9. Mňam!

Tento kimchi ramen je skvělým způsobem, jak si pochutnat na bohatých asijských chutích. Vychutnejte si každé sousto. Dobrou chuť! ♥️