Portská omáčka Crafted for friends 140 g
Tato Portská omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Hlavní roli v její chuti hraje boží kombinace rybízu s portským vínem. Perfektně doplní zvěřinu nebo jehněčí, ale hodí se i jako doplněk k paštikám či sýrům.
Kategorie: | Červený Jelen |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Složení: | Vegan |
Portská omáčka Crafted for friends 140 g
Naše Portská omáčka je inspirována anglickou cumberland omáčkou, na rozdíl od ní ale neobsahuje brusinky. Její nasládlou chuť tvoří hlavně úžasná kombinace rybízu s portským vínem. Je dokonalým doplňkem ke zvěřině, jehněčímu masu, paštikám či sýrům.
Recepturu vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.
Abyste získali co nejvíce ze svého gastronomického zážitku s naší Portskou omáčkou, natočili jsme pro vás inspirativní videa s tipy, jak ji využít při různých příležitostech. Od slavnostních večeří až po jednoduchá a rychlá jídla.
Složení: Džem z červeného rybízu (cukr, červený rybíz, pitná voda, kyselina citronová, pektin), Portské víno (9,5 %; obsahuje siřičitany), pitná voda, worchestrová omáčka (voda, ocet, cukr, jedlá sůl, víno, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), pomerančová a citronová kůra, směs koření (< 0,7 %), sůl jedlá, přírodní aroma.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě a po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Trvanlivost: viz obal.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 946 kJ / 223 kcal |
Tuky | 0,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 52 g |
Z toho cukry | 51 g |
Bílkoviny | 0,4 g |
Sůl | 0,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.