Kurz vaření thajské poklady s Živina produkty v PRU58 se Štěpánem Návratem
Vede Štěpán Návrat
Menu o 4 chodech
V restauraci PRU58
Poznejte autentické chutě Asie v kurzu vaření zaměřeném na thajskou kuchyni. Šéfkuchař a cestovatel Štěpán Návrat vás provede kulinářským světem plným vůní citronové trávy, koriandru, kokosového mléka a pikantních past. Přijďte odhalit tajemství thajské kuchyně a naučit se připravovat lahodné pokrmy, které můžete okamžitě vychutnat nebo si je odnést domů.
Thajsko, Vietnam, Korea nebo Japonsko? To je gurmánská cesta chutí a vůní! Více informací
- Rezervace kurzu snadno a rychle.
- Naučte se thajské recepty s šéfkuchařem Živiny.
- Vařte s osobním přístupem v autentickém prostředí.
- Objevte tajemství thajské kuchyně s profesionály.
Objevte tajemství asijské kuchyně na kurzu vaření s šéfkuchařem Štěpánem Návratem, který své dovednosti získal v prestižních kuchařských školách po celé Asii – za zmínku stojí kuchařské školy Bo.Lan, Blue Elephant, Moo Thai´s Kitchen nebo ve slavném Banyaan Tree Culinary School. Během 2,5 hodinového kurzu v holešovické restauraci PRU58 se naučíte pracovat s autentickými surovinami, jako jsou galangal, citronová tráva nebo tamarind, a připravíte si lahodné 3chodové menu plné exotických chutí. Pod vedením Štěpána Návrata nebo rodilých thajek „Lucky a Mali“ se ponoříte do světa sladko-slaných a pikantních pokrmů, jako je teriyaki, thajské kari nebo kimchi.
Kurzy probíhají v malých skupinách (6–16 osob) v češtině, po dohodě i v angličtině, a uvařené pokrmy můžete sníst na místě nebo si je odnést domů.
O šéfkuchaři:
Štěpán Návrat, executive chef Café Buddha, PRU58 a zážitkové restaurace Benjamin, se učil přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Jeho dovednosti zdokonalily spolupráce s asijskými mistry a získal i doporučení Michelinského průvodce v restauraci Benjamin.
Kdy a kde se kurz koná:
Kurzy probíhají v sobotu nebo neděli podle aktuálního rozpisu, který najdete průběžně aktualizovaný na webu Café Buddha. Místo konání: PRU58 by Café Buddha, Tusarova 58, Praha 7. Kurzy se konají po celý rok 2025.
Co vás čeká: 3chodové asijské menu s Živina produkty- Závitky „Po Pia“ s krevetami – rýžový papír, grilované krevety, teriyaki omáčka Živina, avokádo, mango, koriandr.
- Pad Thai Kai – slavné thajské rýžové nudle, kuřecí maso, pad thai omáčka Živina, zelenina, limeta, arašídy, koriandr.
- Tom „spicy“ Yum – sladko kyselá pálivá polévka z naší domácí nam prik pao pasty, tofu, kuře, houby, rajče, galangal, citrónová tráva, koriandr
- Asijská pražená káva – pražená káva na másle se salkem.
- Pracovat s autentickými asijskými ingrediencemi, jako jsou galangal, citrónová tráva, farrang, kafír - makrud, tamarind nebo rawitt chilli.
- Připravovat tradiční asijské pokrmy.
- Správné techniky vaření, dochucování a kombinace chutí typické pro asijskou kuchyni.
- Uvařit kompletní 3chodové menu inspirované chutěmi Asie.
Možnost zakoupení "ingrediencí Živina" na konci kurzu pro snadnější přípravu jednotlivých pokrmů doma.
Délka kurzu:2,5 hodiny
Pokud preferujete kurz v čistě veganské variantě, uveďte to prosím do poznámky při rezervaci termínu v Pru58. Cena zahrnuje školení a použité suroviny. Kurz je vhodný pro začínající i pokročilé kuchaře, není však určen pro děti mladší 10 let.
Přijďte si užít atmosféru thajské kuchyně a odneste si nejen skvělé jídlo, ale i nové dovednosti, které oslní vaši rodinu i přátele.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.