Nakládačky křupavé české okurky ve sladkokyselém nálevu 500 g
Tradiční receptura
Z českých okurek
Krásně křupavé
Tradiční Nakládačky z českých okurek ve sladkokyselém nálevu, které vás vrátí do dětství. Krásně křupavé a plné chuti. Mňam.
- České okurky ručně naložené do 2 dnů od sklizně
- Křupavé a plné chuti, přesně jako z dětství
- Tradiční sladkokyselý nálev podle moravské receptury
- Bez přidaných látek a umělých sladidel
Čalamáda, teriyaki omáčka, mandlové máslo. V podstatě cokoliv jsem si dala od Živiny, tak jsem věděla že to bude top. Hlavně skvělá kvalita a strašně dobré balení věcí. A teď pozor kyselé okurky a ten jejich lák. To je úplná bomba.
Bára Strýcová
tenistka
Moje hodnocení
Nakládačky v tradičním sladkokyselém nálevu, to jsou české okurky ručně naložené do 2 dnů od sklizně, aby si zachovaly maximum živin a svou nezaměnitelnou chuť. K českým okurkám jsme přidali mrkev, cibuli, česnek a křen, zasypali hořčičným semínkem a zalili našim octovým lákem. Bez přidaných látek a umělých sladidel, zato perfektně křupavé.
Hodí se jako příloha k hlavním jídlům, na sendviče nebo jako zdravá svačina. Ozdobí každý talíř a chutí vás vrátí do dětských let. Blahodárný lák nevylévejte.
Okurky, voda, cukr třtinový, ocet kvasný lihový, mrkev, sůl jedlá 1,2 %, cibule, česnek, kopr, křen, směs koření (hořčičné semínko, nové koření, pepř černý, bobkový list, hřebíček). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a sóji. Minimální hmotnost pevného podílu: 290 g.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 3 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 114 Kj / 28 Kcal
Tuky 0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g
Sacharidy 3,2 g
z toho cukry 0,9 g
Bílkoviny 1,4 g
Sůl 0,2 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nakládané okurky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: | Vegan |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.