Balíček na vaření - Hutný shiitake vývar do 15 minut
To nejdůležitější, co vytvoří chuť tohoto umami vývaru podle kreativní kuchařky Chili Ta. Z tohoto balíčku uvaříte až 6 porcí hutného shiitake vývaru s tím, že Sójovou omáčku a sezamový olej použijete na spoustu dalších receptů. Balíček obsahuje:
- Soba nudle 300 g
- Pesto Shiitake 140 g
- Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
- Sezamový olej 150 ml z praženého sezamu
Video recept na hutný shiitake vývar
Shiitake pesto jsme uvařili ve spolupráci s kreativní kuchařkou Chili Ta. Uvařte si doma poctivý, hutný a tak trochu jiný vývar za 15 a pochutnejte si jako v restauraci. Video recept najdete níže.
Uvařte si doma tuto asijskou dobrotu a pochutnejte si jako v restauraci. Díky našemu pestu z shiitake hub si připravíte rychlou, fantastickou a voňavou večeři či oběd bez extra námahy.
Stačí orestovat zeleninu, přidat shiitake pesto a tofu či jiný protein, nechat povařit a servírovat s pšeničnými nudlemi. Mňam!
Pesto Shiitake 140 g
Složení: Slunečnicový olej, teriyaki rozvar (sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, zázvor, mořská řasa, skořice, badyán), kešu oříšky, shiitake houby sušené (3,8 %), limetková šťáva, rozmarýn. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při pokojové teplotě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 4 dnů.
Trvanlivost: Min. 3 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
2188 Kj / 530 Kcal |
Tuky |
47 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
5,6 g |
Sacharidy |
19 g |
Z toho cukry |
12 g |
Bílkoviny |
4,6 g |
Sůl |
3,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Balíčky na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Složení: | Vegan |
Mistrem asijské kuchyně: Vietnamské žluté kari do 15 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.