Sushi
Sushi rýže ochucená rýžovým octem ve spojení s mořskou řasou, avokádem, rybou nebo nakládanou zeleninou je chutná a známá japonská delikatesa. K výrobě sushi mimo kvalitní lepkavé sushi rýže potřebujete také rýžový ocet, řasu Nori a kromě surovin také bambusovou podložku. Nalijte do mističky sójovou omáčku a do další nakládaný zázvor. Ten jezte po každém kousku sushi. Skvěle totiž neutralizuje chuť. Díky tomu si každé soustu znovu naplno vychutnáte.
Značky

Tofu Natur tvrdé v bio kvalitě z organických sójových bobů. Všichni, kdo mají rádi tofu, si cení hlavně jeho výživové hodnoty a schopnosti přejmout chuť ostatních přísad. Naše...

Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny,...