Kurz vaření thajské poklady se Štěpánem Návratem v Pru 58
                            
                                5,0
                            
                            
                                
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnotenie
                    
                            
                        
                    Popis produktu nie je dostupný
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnotenie
                    
                    
                
                                        
                    Pridať hodnotenie
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnotení
                    
                        5
                        
                        
                    
                
                        
                
                                                
        TN
    
 Tomáš Nadymáček
                                    
                
                                                                                        
                            Tomáš Nadymáček
                        
                    
                                        
                
            
            
                                    Kurzy jsou skvělé, hodně dělá atmosféra těch prostorů, i pán Štěpán je velmi milí. Děkujeme a těšíme se na kurzu sushi.
                            
            
                            
                            
                                    
        V
    
 Veronika z Živiny
                                                                        (Administrátor)
                            
                            
                                
                                                                            Veronika z Živiny
                                                                        (Administrátor)
                                
                                                                    
                                                            
                        
                        
                            Děkujeme! 🙌 Máme radost, že vás bavila nejen kuchyně, ale i atmosféra. 
                        
                    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
 
 
                         
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            