Osobní kurz vaření s šéfkuchařem + menu na míru
Menu na měsíc
Osobní přístup
Poukaz v hodnotě 2 000 Kč
Díky tomuto kurzu se už nikdy nebudete muset ptát sami sebe (nebo ještě hůře: druhých!), co bude dnes k večeři. Po 3 kreativních hodinách s naším šéfkuchařem budete mít jasný plán vyváženého menu na celý měsíc a produkty od Živiny k tomu jako základ všech jídel. Ale hlavně budete vědět, jak si vše jednoduše a s radostí uvařit. Mňam.
- Získáte vyvážené menu na celý měsíc, které odpovídá vašim stravovacím potřebám a preferencím.
- Osvojíte si všechny potřebné dovednosti, které vám usnadní každodenní vaření.
- Domů si odnesete poukaz na produkty Živina v hodnotě 2000 Kč.
- Kurz je limitován počtem termínů i účastníků na jednu lekci, abychom každému věnovali maximální pozornost.
Už nevíte, co vařit? Jíte pět jídel pořád dokola?
Díky tomuto kurzu se už nikdy nebudete muset ptát sami sebe (nebo ještě hůře: druhých!), co bude dnes k večeři. Po třech kreativních hodinách s naším šéfkuchařem budete mít jasný plán vyváženého menu na míru na celý měsíc. Ale hlavně budete vědět, jak si vše s lehkostí a radostí uvařit.
Kurzem vás provedou šéfkuchaři pod vedením Ondřeje Dufka, šéfa našeho produktového týmu. Ondra je někdejší šéf kuchyně karlínské Esky, který otevíral i bistro Šodó v Dejvicích a v životopisu má praxe v michelinských štacích ve Skandinávii či v londýnském podniku Gordona Ramsayho.
Tento kurz vyhlašujeme pouze v omezeném počtu termínů. Chceme vám tak zaručit, že Ondra a jeho tým budou mít opravdu čas se na každého z vás připravit a co nejvíce se vám pak osobně věnovat. Podle nás jde i o báječný dárek pro někoho blízkého.
Kurzy budou probíhat v Praze na Vinohradech od 16 hodin. Termín si zarezervujete sami v dotazníku, kde nám zároveň řeknete vše důležité k vašim stravovacím potřebám a preferencím.
Minimální počet účastníků na jednom kurzu jsou 2, maximální počet účastníků jsou 4."
Jak kurz probíhá?
Před kurzem: QR kód na poukazu vás nasměruje ke krátkému dotazníku. V něm si vyberete termín a uvedete své stravovací návyky, potravinové intolerance a chuťové preference. Náš šéfkuchař tak bude připraven na vaše specifické potřeby a kurz bude opravdu šitý na míru.
Během kurzu: Kurz trvá 3 hodiny a je rozdělen do tří částí.
- Praktické vaření: Pod vedením šéfkuchaře si společně připravíte několik pokrmů z produktů Živina. Získáte nové dovednosti, tipy a triky, jak se všemi surovinami efektivně pracovat a usnadnit si tak každodenní život.
- Plánování menu: Naučíme vás, jak si sestavit vyvážené a pestré menu na celý měsíc, které bude odpovídat přesně vašemu stylu a potřebám.
- Dárek na cestu: Domů si odnesete také poukaz na produkty Živina v hodnotě 2000 Kč, abyste si mohli rovnou vytvořit objednávku a měli jste plnou ledničku na další dny.
Opakovačka: Kdy a kde?
- Místo konání: Polská 44, Praha 2, Vinohrady
- Čas: Leden až duben od 16:00 hodin
- Maximální počet účastníků: Minimální počet účastníků na jednom kurzu jsou 2, maximální počet účastníků jsou 4.
A co je nejlepší? Průběžně budete spoustu věcí ochutnávat a na konci si sníte vše, co jste uvařili, jako společnou večeři. Navíc se můžete těšit na skvělou atmosféru a možnost sdílet radost z vaření s ostatními účastníky.
Kurz je ideální dárek pro každého, kdo hledá inspiraci a chuť k vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.