Balíček na vaření - Balijské a rendang kari do 15 minut
Vše, co potřebujete k přípravě balijského a rendang kari. Z tohoto balíčku uvaříte až 12 porcí kari.
Balíček obsahuje:
- Rendang kari 140 g
- Balijské kari 140 g
- Jasmínová rýže 1 kg
- Kokosové mléko na vaření Aroy-D 1l1l
Autentické kari pasty z čerstvých surovin, které jsme uvařili ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma poctivé kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci. Jedna sklenice naší poctivé kari pasty vystačí na 6 porcí. Video recepty najdete níže.
Kategorie: | Kari pasty |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Složení: | Vegan |
Video recept na Balijské kari
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky těmto kari pastám vyrobených z čerstvých surovin si připravíte rychlou, fantastickou a voňavou večeři bez extra námahy.
Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše kari pasty. Dozdobíte čerstvým chilli nebo lístky koriandru a vše máte do 15 minut hotovo.
Tyto kari pasty vznikly ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření.
Složení Balijské kari: Olej řepkový, cibule červená, palmový cukr, kokos strouhaný, kešu oříšky, česnek, citrónová tráva, zázvor, galandal kořen, kurkuma kořen, chilli papričky (< 2,5 %), sůl jedlá. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
1592 Kj / 384 Kcal |
Tuky |
32 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
7,5 g |
Sacharidy |
21 g |
Z toho cukry |
12 g |
Bílkoviny |
3,1 g |
Sůl |
1,3 g |
Mistrem asijské kuchyně: Vietnamské žluté kari do 15 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.